• Maak prachtige nagels met manicure of styling.

Nagelstyling

Gelnagels

De natuurlijke nagel wordt eerst gereinigd en gevijld. Dan kan er een tip (de zogenoemde kunstnagel) worden geplaatst, of een sjabloon, waarmee de nagel wordt verlengd. Dit biedt geen stevigheid en is alleen bedoeld voor de verlenging van de nagels. Daarover heen komt de gel die de stevigheid geeft. De gel wordt uitgehard onder een speciale UV-lamp.

Gelnagels kunnen clear, met een witte/gekleurde rand die ‘French Manicure’ wordt genoemd, of in een kleur worden gemaakt. Een (clear) gelnagel kan altijd worden gelakt. Het is ook met gelnagels beter om voor het lakken een base-coat te gebruiken, dit in verband met verkleuring. De lak wel altijd verwijderen met een aceton vrije remover!

Het is gebruikelijk om na ongeveer 3 tot 4 weken terug te komen voor een ‘opvul’  behandeling. Dit houdt in dat de nagel weer keurig in model wordt gevijld, eventuele losse gel verwijderd en nieuwe gel wordt aangebracht.

Shellac

Een nieuwe manier van het lakken van nagels is de Shellac. Dit is een zeer dunne gellak, in diverse kleuren.

Shellac wordt in plaats van nagellak gebruikt en blijft twee tot drie weken perfect!
Het wordt in laagjes aangebracht die worden uitgehard onder de UV-lamp.
Het bladdert niet en wordt niet dof. Dé oplossing voor mooie nagels in de vakantie, voor een bruiloft of met de feestdagen!

Na ongeveer drie weken kan de Shellac met een speciale vloeistof worden afgeweekt.

Over ons

Studio Soigné is een nagelstudio gespecialiseerd in het verzorgen van uw nagels en handen. Voor speciale gelegenheden, of er altijd verzorgd uitzien, alles is mogelijk.

Volg ons!

Copyright (C) 2013

Studio Soigné
Van Breugelplantsoen 27
3771 VM Barneveld
06 - 48409906
info@studio-soigne.nl

KvK Oost Nederland nr. 08184854
BTW nr. NL 121860826B01

twitter-widget.com